MónTerrassa
Un pas més per a la remodelació de la Plaça Nova de Les Fonts
  • CA
La plaça Nova de Les Fonts | Aj. Sant Quirze

!--akiadsense-->

El projecte d’urbanització de la plaça Nova de Les Fonts ja es troba es fase de licitació. Un concurs públic permetrà triar l’empresa que farà aquestes obres, després que es valorin les propostes presentades. De fet, les empreses interessades poden presentar els seus projectes fins al 23 de juliol. Es preveu que les obres puguin començar passat l’estiu.

L’actuació contempla delimitar els espais d’esbarjo per edats i ampliar les voreres perimetrals. També es preveu arranjar i retirar les jardineres i els obstacles existents, per tal de millorar la visibilitat i l’accessibilitat a la plaça. El paviment i les grades es repararan i s’hi instal•laran nous jocs infantils. També es millorarà l’enllumenat públic.

La superfície de la plaça s’ampliarà incorporant una part de vial a les voreres, la qual cosa augmentarà l’espai públic d’ombra. A més, a mobilitat es veurà afavorida, donat que hi haurà una plataforma única de pas, un fet que facilita el trajecte escolar i aporta seguretat. El pressupost del projecte és de 129.442,04€ i incorpora les propostes del veïnat. De fet, un dels canvis proposats pel veïnat és la diferenciació de l’espai de jocs dels nens per edats; així com la col•locació d’arbrat de dimensions reduïdes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa