MónTerrassa
Un grup dels Castellers va a peu de Terrassa a Esparreguera
  • CA
Castellers de Terrassa van participar de l’actuació castellera de la festivitat de Santa Eulàlia a Esparreguera. | Castellers de Terrassa

!--akiadsense-->

Els Castellers de Terrassa van participar de l’actuació castellera de la festivitat de Santa Eulàlia a Esparreguera. Un altre fet que també ha esdevingut una tradició, un grup de castellers van fer a peu el trajecte que separen les dues poblacions, sortint a les 8 del matí.

Ni el fred, ni un petit retard a l’inici de l’actuació prevista a la una del migdia, per impuntualitat de l’ambulància, han frenat als blauturquesa que han descarregat tres castells de la gamma alta de 7. Després dels 3 pilars de 4 d’inici els Castellers de Terrassa han descarregat un ferm 5 de 7 que no ha presentat problemes en cap moment.

A segona ronda han plantat un 7 de 7 que si bé no ha estat del tot ben encarat al pis de segons, s’ha mantingut en molt bones condicions per la part alta i s’ha pogut descarregar amb solvència. Per a tancar la ronda de castells els del carrer Pasteur han optat per fer un 4 de 7 amb el pilar que ha calgut treballar sobretot a la descarregada a causa de que una de les rengles estava un pèl oberta. Tot i aquest desajust els Castellers de Terrassa han tirat d’ofici i han acabat descarregant el castell sense dificultats.

Per a finalitzar l’actuació els blauturquesa han descarregat un segur pilar de 5. Des de l’equip tècnic dels Castellers de Terrassa es valora aquesta actuació, no tant sols per la millora en els castells fets respecte la de l’any passat (5 de 7, 4 de 7 a, 4 de 7, pilar de 5) sinó que també pel gruix de camises que s’han pogut desplaçar a la plaça. “Aproximadament hem sigut unes 150 persones, que per ser a mitjans de febrer no esta gens malament. Aquest fet demostra el bon estat de salut en el que es troba la colla” relata Joan Enric Pujol, cap de colla de Castellers.

Els Castellers d’Esparraguera han realitzat també una molt bona actuació descarregant després dels dos pilars de 4 d’inici, els dos castells bàsics de 7 i un 4 de 7 amb el pilar després d’haver desmuntat el primer intent. La colla amfitriona ha finalitzat l’actuació descarregant també el pilar de 5.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa