MónTerrassa
L’alcalde de Terrassa, amb Covid

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, té la Covid 19. Ho ha anunciat ell mateix a través de les xarxes socials. “Porto uns dies amb força malestar, mig refredat i amb molta tos. Ha aparegut la temuda ratlleta del positiu al test de covid-19. M’hauré de quedar a casa, teletreballant si és possible, fins que estigui recuperat. Espero en pocs dies estar al 100%”, ha escrit al seu compte de Twitter i també al mur de Facebook, on acompanya amb una foto del test d’antígens, on es poden comprovar les dues ratlles que indiquen el positiu. “He donat positiu en Covid”, és el missatge sense embuts que ha escrit. L’alcalde, malgra tot, es troba relativament bé, i el problema, sobretot, és la tos. Les mostres de suport des de les dues xarxes socials s’han disparat des que Jordi Ballart ha fet l’anunci.

Fa deu mesos ja va donar positiu

Ja va donar positiu en Covid-19 el diumenge 13 de febrer. Repetir, malgrat es duguin a sobre totes les dosis de vacunes recomanables no és estrany. Hi ha qui la passa dos o més cops i qui, ara encara no sap què és la malaltia. Quan la va agafar fa deu mesos feia tres de dies que havia retornat a l’activitat presencial després que el seu fill gran, en Xito, hagués donat positiu i es veiés obligat a fer un aïllament estricte.

Malgrat haver estat contagiat, en principi això no suposarà un fre en la seva activitat com alcalde, tot i que sí un important canvi en la seva rutina diària. Com ja va passar en l’ocasió anterior, mantindrà la activitat en la mesura que sigui possible de forma telemàtica. Tornen doncs les reunions online.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a desembre 12, 2022 | 09:26
    Ricard desembre 12, 2022 | 09:26
    Quina notícia més impactant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa