MónTerrassa
Txell Miras porta el posthumanisme a la 080 Fashion Barcelona
  • CA
Desfilada de Txell Miras a la O80 Barcelona Fashion
Desfilada de Txell Miras a la O80 Barcelona Fashion | 080 Barcelona Fashion

!--akiadsense-->

080 Barcelona Fashion va viure aquest dimecres el seu segon dia de desfilades amb les propostes de les firmes Killing Weekend, Sonia Carrasco, Nous Étudions, Aubergin, Mans Concept & Menswear, Txell Miras i Menchén Tomàs, que s’han donat cita en l’històric Recinte Modernista de Sant Pau en el marc de la setmana de la moda de Barcelona.

En aquesta gran cita amb la moda, hi va participar la dissenyadora de Matadepera Txell Miras, firma que després d’una llarga trajectòria a 080 Barcelona Fashion, arriba de nou per presentar “Posthuman”. Amb ella, la dissenyadora pretén transmetre el concepte post-humà que s’origina en el camp de la ciència ficció, la futurologia, l’art contemporani i la filosofia. Aquesta idea desfilarà a la passarel·la i ho farà de la mà de teixits tradicionals, com el denim o el cotó, juntament amb materials més tècnics. i és que Txell Miras ha anat més enllà i incorporarà el plàstic en els seus treballs. Sense cap dubte, una selecció que no deixarà indiferent a ningú.

Txell Miras, biografia

Marca pròpia des del 2004. Ha treballat per a la línia femenina de Neil Barrett del 2003 al 2016. 2016: Premi Nacional a la Millor Col•lecció de la 080 Barcelona Fashion. 2010: convidada a l’On/Off de la London Fashion Week. 2009: nominada a la LICC (London International Creative Competition). 2008: inclosa al llibre 100 new fashion designers (Ed. Laurence King). 2007: finalista dels Mango Fashion Awards “El Botó” i finalista de Gen Art New York Fashion Awards. Inclosa al llibre European Young Fashion Designers (Ed. Daab). 2006: Premi “Barcelona és moda” al millor professional del sector. 2005: Premi Lancôme com a millor dissenyador jove de l’any de la Passarel•la Gaudí. Llicenciada en belles arts per la Universitat de Barcelona.

Desfilada de Txell Miras per la 080 Barcelona Fashion
Desfilada de Txell Miras per la 080 Barcelona Fashion | 080 Barcelona Fashion

!--akiadsense-->

Col·lecció SS 2020 POSTHUMAN

El transhumanisme prediu que es produirà la fusió entre tecnologia i intel•ligència humana, donant lloc a una era en que s’imposarà la intel•ligència no biològica dels posthumans. “El transhumanisme és un tipus de filosofies que intenten guiar-nos cap a una condició posthumana. El transhumanisme comparteix molts elements de l’humanisme com un respecte per la raó i la ciència, un compromís amb el progrés i una valoració de l’existència humana (o transhumana) en aquesta vida” (Max More). Post-humà és un concepte bàsicament originat en els camps de la ciència ficció, la futurologia, l’art contemporani i la filosofia. El posthumanisme i la tecnologia han anat avançant de la mà ja que actualment és una forma de facilitar l’accés al coneixement: xarxes socials, telèfons intel•ligents i altres instruments. Aquest concepte s’aplicarà a la col•lecció amb la combinació de teixits tradicionals com denim, cotons, otoman o brodats amb teixits tècnics i, fins i tot, plàstic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa