MónTerrassa
Tu no eres de Terrassa si no… una pàgina de Facebook que ha triomfat

Era el mes de maig de l’any 2014. La Mary Rodríguez li va comentar al seu fill, Luis López Rodríguez, que al poble de Granada de la família hi havia un grup que es deia “Tu no eres de …”. I perquè no traslladar la idea a la capital egarenca?

Luis va decidir fer un “Tu no eres de Terrassa si no … “. Dit i fet. va embrancar-hi la família i els amics, bàsicament per estar en contacte amb ells. I aquí va començar una història d’èxit, que avui administren Mary Rodríguez, Kike Carrasco i Yolanda Lores. Tu No Eres de Terrassa s’acosta a tot drap als 40.000 seguidors, i és tota una referència a la ciutat. Unes xifres que ningú iguala. Ni s’hi acosta

El gruP va començar a créixer. Mary Rodríguez, Kike Carrasco i Yolanda Lores reconeixen que aquella aventura va anar més enllà del que mai haurien pogut esperar.”Se’ns va escapar de les mans una mica.

Els problemes més greus amb els que s’han topat com a administradors? “Les amenaces i les faltes de respecte”, reblen els tres alhora. Pel que fa a política sí o política no, “ho acceptem tot, sempre que es faci amb mesura i educació. L’únic tema que està vetat són els anuncis demanant sexe. “Per ara, ja que és l’únic motiu que ens ha portat a bloquejar algun seguidor”. “Primer revisàvem tots els post perquè no hi hagués problemes ni discussions. Després es va deixar de fer, ja que eren moltíssims, i tots tenim una feina i una vida més enllà de Facebook i no podíem estar pendents ell 100% de tot. Així que es va decidir tothom posés el que li sembles, fent confiança a la gent. Pel que fa al futur de la pàgina, “esperem que segueixi durant molt de temps. Estem encantats amb la gent que hi ha i la que segueix entrant cada dia i a totes hores”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa