MónTerrassa
Tres accidents de trànsit amb ferits lleus a Terrassa
  • CA
Accident a la cruïlla Antoninus Pius-Galvani | J. M.O.

!--akiadsense-->

A les 9.10 h d’ahir dilluns, el 112 va informar d’un accident amb un conductor ferit al carrer Antoninus Pius, a l’alçada del carrer de Galvani. Una patrulla va acudir al lloc i es va activar el servei d’ambulància, que va traslladar a la passatgera d’un dels vehicles implicats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van realitzar un informe tècnic de l’accident.

A les 20.10 h, el 112 va alertar d’un altre accident entre dos vehicles al passeig del Camp del Roure, a l’alçada del carrer d’Àlaba, en el que un dels conductor havia patit lesions.

Una patrulla va acudir al lloc i es va donar avís a una ambulància. Els equips sanitaris van atendre al conductor al lloc, però no va ser necessari el seu trasllat a un centre hospitalari. Els agents van regular el trànsit i van fer l’informe tècnic d’accidents. Es va donar avís als serveis d’Eco-Equip per netejar la calçada.

A les 21.20 h, el 112 va informar d’un nou accident amb ferits a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Tàrrega, i es va activar una ambulància al lloc. Una patrulla va acudir-hi, on va observar que hi havia dos vehicles implicats i que un dels conductors es queixava d’un cop. L’ambulància va atendre al conductor ferit, que va refusar ser traslladat a un centre hospitalari. Els agents van agafar les dades i testimonis i van realitzar l’informe tècnic corresponent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa