MónTerrassa
El Trenet de Nadal amplia recorreguts als barris de Terrassa
  • CA

El trenet de Nadal ampliarà per aquest 2021 els recorreguts per als barris de Terrassa. Aquesta és una de les novetats que l’Ajuntament de Terrassa ha donat a conèixer dins de la campanya nadalenca “Visquem Terrassa per Nadal”, que busca omplir tota la ciutat amb activitats, elements decoratius i accions que facin respirar l’ambient festiu. I és que l’objectiu és que aquesta iniciativa s’acabi estenen a tots els districtes de la ciutat.

Des de l’associació de comerciants de Terrassa Centre mantenen el seu trenet pels carrers històrics de la ciutat. En aquest cas circularà entre el 23 de desembre al 4 de gener, amb la tradicional paradeta per comprar els bitllets ubicada a la plaça de Salvador Espriu.

Pel que fa a la resta de la ciutat, l’Ajuntament torna a impulsar el trenet als barris, que enguany arribarà a dos àmbits més de Terrassa: Poblenou-Zona Esportiva i Can Roca i Can Parellada. El trenet circularà del 18 de desembre al 4 de gener i ho farà de manera itinerant, fent estada a cadascun dels recorreguts entre 2-3 dies. Encara amb els horaris per concretar, el govern sí que ha avançat que es podrà gaudir d’aquesta atracció que tant agrada grans i petits als barris de: Can Palet, Cementiri Vell, Plaça Catalunya-Escola Industrial i Vallparadís, Ca n’Anglada i Egara, Sant Pere Nord i Sant Pere, Les Arenes, La Grípia i Sant Llorenç, Poble Nou-Zona Esportiva i Can Roca, La Maurina i Ca n’Aurell, i Can Parellada. El recorregut acostuma a tenir una durada d’entre 15-20 minuts i el preu serà d’un euro, com ja era l’any passat.

Des del Consistori s’està encara pendent de com evoluciona la pandèmia de la Covid i si enguany també caldrà fer restriccions d’aforament. En els pròxims dies es donarà a conèixer el recorregut exacte de cadascun dels trenets, els seus horaris i parades. Per ara però s’espera que es pugui dur a terme amb normalitat i que la il·lusió de pujar al trenet estigui present a tots els districtes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Elsa a desembre 31, 2021 | 13:47
    Elsa desembre 31, 2021 | 13:47
    Els horaris molt malament informats posa que es fins les 14.00 v arribar a la parada a les 13.35 ens vam dir que ja no passen més que a les 13.50 ja recollien. Llavors que posin a quina hora surt el últim Una decepció per les nenes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa