MónTerrassa
Tornen les ‘cites ràpides’ entre estudiants de la UPC a Terrassa i empresaris
Trobada entre empresaris i estudiants
Trobada entre empresaris i estudiants | ESEIAAT

!--akiadsense-->

Professionals de 26 empreses i institucions de diferents sectors vinculats a les enginyeries industrial, aeroespacial i audiovisual captaran talent entre l’estudiantat de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a la sisena edició de l’Speed Recruiment, un cara a cara entre estudiants i empreses per facilitar l’accés al mercat laboral.

Les cites ràpides entre estudiants i representants d’empreses tornen el 16 de maig, de 12 a 16 hores, a l’edifici TR5 de l’ESEIAAT de la UPC. La sisena edició de l’Speed Recruitment comptarà amb la participació de 26 entitats i més de 200 estudiants, que han cobert el nombre màxim d’inscripcions previstes. La finalitat d’aquesta activitat és apropar d’una manera més dinàmica i atractiva el món empresarial als estudiants per facilitar-los l’accés al mercat laboral. Amb aquesta activitat, sumada al Fòrum d’Empreses celebrat fa dos mesos i al Networking Talent Day, a principis de curs, l’ESEIAAT es consolida com un dels centres de formació universitària més actius en apropar el talent dels seus estudiants al teixit industrial del país.

Cara a cara amb professionals de selecció

L’Speed Recrutiment de l’ESEIAAT s’estructura en dues parts. A la primera, empreses i estudiants es reuneixen a la sala d’actes, on cada empresa farà una breu presentació per explicar els perfils laborals que necessita i l’itinerari professional que ofereix. A la segona part, cada empresa disposa d’un espai físic, on durant una hora i mitja entrevistarà els estudiants interessats en la seva oferta. En aquest temps, els estudiants tenen l’oportunitat de transmetre les seves habilitats i presentar el currículum. D’aquesta manera, tant l’estudiantat com les empreses aconseguiran obtenir informació d’interès mutu.

Aquesta sisena edició de l’Speed Recruitment comptarà amb la participació d’empreses provinents dels àmbits industrials afins als graus que imparteix l’ESEIAAT. Concretament, hi participaran Essity Spain, ESTAMP, Johnson Controls-Hitachi Air Conditioning Spain, Kautex Textron Ibérica, Kostal Eléctrica, RUBI, Rücker Lypsa (Edag Group), SIMON, Venair Iberica, Bosch Sistemas de Frenado, Sistel Control, Comercia Global Payment,HP, Volotea, SEAT, Zero 2 InfinitY, Ames, Marfeel, ELECNOR, S.E.A, i Everis. També hi són presents les institucions Enginyers Industrials de Catalunya i La Mútua dels Enginyers. Per part de la UPC, hi prendran part l’espai Emprèn UPC, UPC Alumni i l’associació Enginyers Barcelona.

Nou comentari

Comparteix