Cursa solidària per la Justícia Social a Terrassa | Cristóbal

!--akiadsense-->

El proper diumenge, 7 d’abril, tindrà lloc a Terrassa la sisena Cursa Solidària per la Justícia Social (https://cursajusticiasocial.cat/), organitzada per CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central i Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca), i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, Canal Terrassa TV-Ràdio Municipal Terrassa, Creu Roja, Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, escola Joaquima Vedruna de Terrassa, IES Sant Eulàlia, Esplai La Fàbrica, Iniciatives Socioculturals-Centre d’Esplai Guadalhorce, Associació de Veïns Guadalhorce, Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa, i Associació de Veïns i Veïnes de Can Tusell.

La cursa sortirà des de l’Avinguda Béjar amb Carretera de Matadepera. Des de les 10.00 hores es faran curses infantils; a les 10.45 hores es farà la cursa de persones amb paràlisi cerebral i a les 11.00 hores, l’absoluta i l’adaptada (2 km). Des de les 10.30 hores, el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i el gerent de Prodis, Dani Jorquera, hi atendran als mitjans de comunicació.

L’objectiu principal de la cursa és la recollida d’aliments, mitjançant la solidaritat i el compromís de les persones participants, que correran els 5 km havent fet lliurament de 5 kg d’aliments (les criatures hi aporten 1 kg d’aliments) per ajudar a dignificar el dia a dia de les persones amb menys recursos. També per trencar barreres físiques i mentals hi haurà cursa de cadira de rodes i circuit adaptat.

Nou comentari