MónTerrassa
Torna el servei d’aules d’estudi en horari nocturn a Terrassa
  • CA

A partir de dilluns, 9 de desembre de 2019, la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) obrirà de nou en horari nocturn de dilluns a dissabte. Aquesta ampliació horària s’allargarà fins al dissabte 1 de febrer de 2020. D’aquesta forma, l’Ajuntament de Terrassa posarà de nou al servei de l’alumnat que ho necessiti un espai d’estudi durant el període d’exàmens d’aquest hivern.

El servei de biblioteca mantindrà el seu horari habitual (de dilluns a divendres, de 10 a 20.30 h, i els dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h) però l’equipament ampliarà el seu horari d’obertura de les 20.30 h i fins a les 24 h per oferir les funcions d’aula d’estudi. Les persones usuàries disposaran també d’ordinadors de treball i connexió wifi per a portàtils i dispositius mòbils. El servei d’aula d’estudi tancarà excepcionalment els dies 24, 25, 26, 28 i 31 de desembre i l’1 i el 4 de gener.

D’altra banda, i amb l’objectiu de reforçar l’oferta d’espais d’estudi durant els caps de setmana i al llarg d’aquest període d’exàmens, els diumenges també s’obriran aules d’estudi a l’edifici TR10 del campus universitari de la UPC (c/ de Colom, 2). Aquests espais obriran els diumenges des de les 10 h fins a la mitjanit de forma ininterrompuda, els diumenges 15, 22 i 29 de desembre i el 5 de gener en horari de matí (de 10 a 14 h), i de 10 a 24 h els dies 12, 19 i 26 de gener i 2 de febrer.

Els calendaris i horaris d’obertura d’ambdós espais s’han establert a partir de les dates d’exàmens determinades pels centres universitaris i de l’anàlisi conjunta de l’ús de la Biblioteca del Campus Terrassa – UPC i de la BCT durant els anteriors períodes d’obertura amb ampliacions horàries. A més, del 27 de desembre al 19 de gener la Biblioteca del Campus Terrassa – UPC també ampliarà el seu horari d’obertura fins a les 22 h. Durant els dies no lectius i els caps de setmana, per accedir-hi caldrà presentar el carnet de la UPC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa