MónTerrassa
Torna la pluja a Terrassa i hi ha un avís de perill
  • CA

El Servei Meteorològic de Terrassa ha emès un nou avís per intensitat de pluja per Terrassa i comarca. Els xàfecs aniran sovint acompanyats de tempesta i localment de pedra i de ratxes fortes de vent. El risc és d’1 en una escala de 6. Es poden superar els 20 litres d’aigua per metre quadrat en mitja hora.

A partir del final del matí se n’esperen a punts de muntanya, sobretot a l’interior del quadrant nord-est i al prelitoral i es podran estendre a zones properes, sobretot al litoral Central. Seran d’intensitat entre feble i moderada i aniran acompanyades de tempesta i localment de calamarsa o pedra. A més a més, és possible que localment siguin d’intensitat forta al sector central del litoral i prelitoral i punts de la Catalunya Central. Acumularan quantitats minses o poc abundants, puntualment abundants allà on siguin fortes. La cota de neu voltarà els 1400 metres, localment més baixa en moments de xàfec.

El cel romandrà entre poc i mig ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà, amb el creixement de nuvolades a punts de muntanya, i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt. Al final del dia la nuvolositat minvarà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa