MónTerrassa
Torna l’hivern a Terrassa?
  • CA

La pregunta que ens hem de fer avui dimarts, dia 22 de març, és si en plena primavera i mes d’abril tornarà l’hivern a Terrassa i a la comarca del Vallès Occidental. Avui, dimecres i dijous, encara no. Però el cap de setmana pot ser una altra cosa. Els núvols seran avui els protagonistes del cel del país. Amb la imatge del satèl·lit Meteosat ja observem com són abundants ja a primera hora del dia. Aquest dimarts comença amb valors de temperatura més alts que ahir a la mateixa hora. A mitjà termini, el temps serà més insegur i les temperatura aniran en descens.

El cap de setmana del mes 2 i 3 d’abril tindrem temperatures entre 10 i 15 graus més baixes del que tocaria en aquesta època. A Terrassa, avui dimarts, les màximes es mouran sobre els 16 i 17 graus i les mínimes no baixaran d’11. Més o menys el que hem d’esperar per dimecres i dijous, amb petites variacions. Divendres ja serà un altra cosa i tornaran les temperatutes d’hivern. No les màximes, i sí les mínimes. No sembla que hagi de glaçar, tot i que ens esperen temperatures de només 2 i 3 graus, la qual cosa vol dir que hem de treure algunes peces de roba que potser ja havíem endreçat a l’armari i que s’haurà de tornar a posar unes hores la calefacció a casa. Farà fred.

Dies de pluja i paraigua

Avui dimarts tindrem un dia sense precipitacions, gris, amb alternança de núvols i clarianes. Demà canviarà. Els núvols seran de pluja, i tindrem uns bons ruixats. Alguns de bon matí i a les hores centrals. I els ruixats ja més forts a partir de les set del vespre i a la nit, quan es poden recollir més de 10 litres d’aigua per metre quadrat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa