Des de Ca N’Aurell Comerç i Serveis, juntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i Voluntaris per la Llengua, tornen a organitzar el concurs Joc de Paraules. Es tracta d’una campanya lingüística i comercial que té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, a través de la llengua, d’una manera divertida, senzilla i lúdica. S’hi podrà participar fins al 18 de novembre i per fer-ho només cal la butlleta de la campanya que trobaràs a qualsevol establiment adherit a l’Associació de Comerciants de Ca n’Aurell i al programa Voluntaris per la Llengua, i que estarà identificat amb un cartell a l’aparador. A la butlleta hi una frase feta on falta una paraula, i tres opcions de resposta. Només cal que marquis la resposta correcta.

Un cop fet, cal dipositar la butlleta a l’urna de qualsevol botiga participant, preferiblement a la mateixa on s’ha agafat. Només valdran les butlletes amb la resposta correcta i les dades de contacte emplenades. Les butlletes no podran estar estripades ni malmeses. El dilluns 21 de novembre, a les 19.30h, al Centre de Normalització Lingüística de Terrassa, s’extrauran 10 butlletes a l’atzar entre totes les dipositades correctament a les urnes.

Premis i lliurament

Entre tots els participants se sortejaran 10 guies de Fent País, amb les quals podreu escollir entre 180 experiències. Se’n pot gaudir de forma individual, en parella o en famílies de quatre persones. La validesa d’aquesta guia és d’un any. El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic el dissabte 26 de novembre del 2016, a les 13.00 h, al parc de Sant Jordi, coincidint amb el Mercat de les Puces.

Nou comentari