MónTerrassa
Torna el “Concurs Piula” per lluitar contra les violències masclistes

El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOV) ha engegat una nova edició del “Concurs Piula” per fomentar la lluita envers les violències masclistes entre la joventut. Per novè any consecutiu es convida els centres educatius i entitats juvenils i feministes de la comarca a treballar amb el jovent la lluita contra les violències masclistes i a “piular” per unes relacions igualitàries i lliures de violències.

El període de participació en la 9a edició del Concurs “Piula contra la violència masclista” es va iniciar el 25 de novembre de 2021, coincidint amb el Dia Internacional per a l’Erradicació de la Violència masclista i finalitzarà el 8 de març de 2022, Dia Internacional de les Dones, ambdós inclosos. El concurs consisteix en presentar obres creatives en una de les següents modalitats: d’una banda, obres multimèdia com pel·lícules i productes multimèdia o obres musicals amb una gravació de durada màxima de tres minuts, i per altra banda, obres artístiques que poden ser dibuixos, pintures, fotografies o vinyetes fent ús de qualsevol tècnica.

Cartell del “Concurs Piula” | CCVOV

Qui hi participi en el concurs ha de tenir entre 12 i 29 anys i fer una obra multimèdia, artística o musical que expressi un missatge per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes. Les bases del concurs i tot el material per a fer-ne difusió entre el jovent es pot trobar en aquest enllaç de la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Altres activitats relacionades

Els centres educatius i equipaments per a joves de la comarca també acullen accions puntuals de sensibilització i informació de recursos de diversitat sexual i identitat de gènere, així com atenció a les violències masclistes, segons informa el Consell. Es porten a terme diferents tallers als instituts de la comarca i altres centres educatius o equipament per a joves en favor de les relacions igualitàries i lliures de violències masclistes.  La Guia d’Activitats educatives del Consell Comarcal proposa activitats de feminisme i per lluitar contra les violències masclistes per a totes les edats, des d’Educació infantil fins a Batxillerat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa