MónTerrassa
“La teva sang salva vides” dels Salesians assoleix 100 donacions
  • CA
La Jornada de Donació de Sang de Salesians Terrassa “La teva sang salva vides”,
La Jornada de Donació de Sang de Salesians Terrassa “La teva sang salva vides”, | cedida

!--akiadsense-->

Dies abans que les escoles tanquessin les seves portes i totes i tots nosaltres ens tanquéssim també a casa, l’escola Salesians Terrassa va organitzar una Jornada de Donació de Sang Solidària. La iniciativa va deixar una xifra ben rodona: 100 donacions efectives. Una xifra molt important i un èxit de participació, també segons els mateixos responsables del Banc de Sang i Teixits.

El gimnàs de l’escola es va transformar en una autèntica sala de donació, gràcies al treball i col·laboració dels i les professionals del Banc de Sang i Teixits, per acollir a les més de 120 persones que van voler fer la seva donació. “A tots els donants, entre els quals hi va haver famílies, monitors, professorat, personal de l’escola i moltes persones que van respondre a la crida, i al personal de l’escola i del Banc de Sang i Teixits, gràcies”.

Aquesta Jornada posava punt final al projecte “Ho portem a la sang”, en el qual els alumnes de 5è i 6è de Primària de l’escola Salesians Terrassa hi van treballar durant aquest segon trimestre. Els nois i noies van ser els encarregats de donar la benvinguda als donants, acompanyar-los en el procés de donació, o realitzar enquestes posteriors. En el seu projecte van estudiar el sistema circulatori, la sang i el cor, van dissenyar la campanya de promoció d’aquesta jornada i van conscienciar-se de la importància de donar sang. Segur que aquesta consciència que va néixer dins seu, els ajudarà també a viure aquests dies amb més esperança.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa