MónTerrassa
“La teva sang salva vides” dels Salesians assoleix 100 donacions
La Jornada de Donació de Sang de Salesians Terrassa “La teva sang salva vides”,
La Jornada de Donació de Sang de Salesians Terrassa “La teva sang salva vides”, | cedida

!--akiadsense-->

Dies abans que les escoles tanquessin les seves portes i totes i tots nosaltres ens tanquéssim també a casa, l’escola Salesians Terrassa va organitzar una Jornada de Donació de Sang Solidària. La iniciativa va deixar una xifra ben rodona: 100 donacions efectives. Una xifra molt important i un èxit de participació, també segons els mateixos responsables del Banc de Sang i Teixits.

El gimnàs de l’escola es va transformar en una autèntica sala de donació, gràcies al treball i col·laboració dels i les professionals del Banc de Sang i Teixits, per acollir a les més de 120 persones que van voler fer la seva donació. “A tots els donants, entre els quals hi va haver famílies, monitors, professorat, personal de l’escola i moltes persones que van respondre a la crida, i al personal de l’escola i del Banc de Sang i Teixits, gràcies”.

Aquesta Jornada posava punt final al projecte “Ho portem a la sang”, en el qual els alumnes de 5è i 6è de Primària de l’escola Salesians Terrassa hi van treballar durant aquest segon trimestre. Els nois i noies van ser els encarregats de donar la benvinguda als donants, acompanyar-los en el procés de donació, o realitzar enquestes posteriors. En el seu projecte van estudiar el sistema circulatori, la sang i el cor, van dissenyar la campanya de promoció d’aquesta jornada i van conscienciar-se de la importància de donar sang. Segur que aquesta consciència que va néixer dins seu, els ajudarà també a viure aquests dies amb més esperança.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa