MónTerrassa
Testos serològics a Prodis i Fupar per detectar asimptomàtics de Covid
  • CA
Testos serològics a un dels usuaris de Fupar
Testos serològics a un dels usuaris de Fupar | Fupar

!--akiadsense-->

Aquest dijous i divendres, els professionals del Consorci Sanitari de Terrassa han estat realitzant testos serològics als treballadors i usuaris dels centres Prodis i Fupar. Ha estat una acció impulsada conjuntament des de Salut amb l’Ajuntament de Terrassa, i que ha comptat amb la implicació de CST.

A Fupar, més de 600 persones han passat a fer-se una prova que vol ser una mesura “preventiva i de detecció de la Covid-19”. L’entitat ha manifestat que “és una responsabilitat col·lectiva; la salut és vida”. Per la seva banda, a Prodis la visita va ser aquest dijous i també s’ha mostrat la satisfacció perquè aquests testos es facin entre els col·lectius vulnerables, “realitzar proves massives és important per conèixer la situació i poder frenar la pandèmia”, han manifestat.

Realització de testos a Prodis
Realització de testos a Prodis | Prodis

!--akiadsense-->

Aquesta acció s’emmarca a la campanya que s’està duent a terme a l’aparcament de l’Hospital de Terrassa orientat a detectar persones asimptomàtiques que treballen amb col·lectius més vulnerables, com són els joves i la gent gran, però també amb persones amb capacitats diverses o amb risc d’exclusió social.

Al llarg de la setmana es realitzaran més de 3.700 testos serològics. En funció del resultat del test serològic, que s’obté en 10 minuts, els mateixos professionals sanitaris del Consorci Sanitari de Terrassa determinen la necessitat de realitzar una prova PCR en el mateix moment per confirmar el resultat.

Testos serològics a personal i usuaris de Fupar
Testos serològics a personal i usuaris de Fupar | Fupar

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa