MónTerrassa
El terror arriba a Terrassa amb l’experiència del manicomi Macabre Park
  • CA

Els terrassencs i terrassenques amants del ‘Halloween’ poden viure una experiència terrorífica sense sortir de la ciutat. El Macabre Park, situat a La Pineda de Mas Bonvilar, presenta ‘Scream Park‘, una experiència immersiva on cada visitant haurà d’escapar d’un manicomi, superant els espants des personatges que habiten al recinte i diverses adversitats i reptes terrorífics al llarg del camí. L’experiència es pot gaudir fins el 19 de novembre.

El manicomi no és només una casa encantada, sinó que es tracta d’un complex on s’inclouen fins a quatre passatges del terror, segons avança Barcelona Secreta. Aquest quatre son: ‘La Mansió Macabre‘, on habiten persones peculiars preparades per espantar els visitants; ‘La Locura‘, on s’haurà de superar un test per no ser ingressat al manicomi; ‘Las Mazmorras‘, soterranis laberíntics; i ‘Susurros‘, un recorregut pels boscos del recinte.

El terror arriba a Terrassa amb l’experiència immersiva del manicomi Macabre Park ‘Scream Park’ a La Pineda de Mas Bonvilar | Instagram Macabre Park

Macabre Park inclou dos ‘escape rooms’ i atraccions temàtiques

Macabre Park també compta amb dos ‘escape rooms’: la sala de joguines ‘Mis Muñecas‘ i les presons plenes de tramptes a ‘Almas Perdidas‘. Addicionalment, també hi ha dos atraccions temàtiques: ‘La cura del doctor‘ on cada participant és un pacient d’un terrorífic doctor, i ‘¿Juegas conmigo?‘ on una família macabre prepara una festa on els riure son plors i crits.

El terror arriba a Terrassa amb l’experiència immersiva del manicomi Macabre Park ‘Scream Park’ a La Pineda de Mas Bonvilar | Instagram Macabre Park

‘Macabre Experience’: L’opció de passar una nit al manicomi

Hi ha diferents entrades en funció a les atraccions que es vulguin assistir, però la més terrorífica de totes és la ‘Macabre Experience’, on s’inclou passar una nit al manicomi, a més d’oferir esmorzars i sopars temàtics i especialitzats. Les entrades ja es poden adquirir en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa