MónTerrassa
La terrassenca Neus Flores estrenarà el seu curt Ride a Incorto (Mèxic)
  • CA
sss

!--akiadsense-->

Després de presentar el seu curt a diverses sales de Barcelona, com els cinemes Girona, o el club Cronopios, la periodista digital i experta en cultura internacional Neus Flores estrenarà el seu primer curt RIDE a INCORTO el dia 26 de juny. Aquesta estrena és fruit de la bona acollida que ha tingut el curt RIDE, amb subtítols en anglès (i milers de visionats) a You tube: https://www.youtube.com/watch?v=R03dmOoVdgo, i també de les bones crítiques de la indústria (tant a lúltim mercat del festival de Clermont-Ferrand, com als visionats presencials de Barcelona).

El rodatge es va fer el 2017 en quatre idiomes, amb un pressupost molt ajustat, en localitzacions dins el nostre territori entre la sala Rasa64 de Terrassa i Salt (Girona), i la postproducció va trigar gairebé dos anys a completar-se. Però una vegada superades totes les dificultats que suposen fer una òpera prima audio-visual al nostre país, les valoracions han estat molt positives, i gratificants.

La première mundial es va fer a casa nostra, a finals de novembre a la Sala Rasa64, amb la presència de les actrius protagonistes, i el suport de lAssociació de Cultura Contemporània de Terrassa (A.C.T.T.E.)

sss

!--akiadsense-->

SINOPSIS:

RIDE és la història de dues dones, mare i filla (Emma i Alex), que no sentenen entre elles.

Les dues tenen una visió different de la vida, i la filla adolescent es rebel.la contra leducació de la seva mare. Quan lEmma se nadona que només pot ser ella qui ha deducar la seva filla, se lenduu de la mà cap a un viatge de reflexió mútuu, que les acostarà pas a pas cap a cadascún dels seus móns particulars – que semblaven tan distants en un inici.

RIDE té la intenció daprofundir en les relacions humanes, femenines, i familiars, i en el valor de leducació, però també en el fet que, viure experiències pròpies sempre ajuda a entendre les perspectives alienes. I és, a més, una expressió audiovisual de curt format sobre lamplitud de les relacions humanes, que alhora ens mostra un món intergeneracional de canvis de valors – cada vegada més distants en la nostra societat.

La Neus ja está treballant en nous projectes, i busca col.laboracions que li permetin seguir endavant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa