MónTerrassa
L’Hotel Terrassa Park tanca definitivament
  • CA
L'Hotel Terrassa Park
L’Hotel Terrassa Park | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Vint anys després, un dels grans hotels de la ciutat abaixa la persiana. L’establiement de la variant de la N-150 abaixa la persiana definitivament. Fonts de l’Hotel Terrassa Park expliquen a Món Terrassa les raons d’una decisió: la situació del sector per culpa de la pandèmia de la Covid, la davallada espectacular de l’activitat i la finalització del contracte “s’ha decidit no continuar en funcionament. “S’han estudiat diferents opcions, però en aquest moment no són viables i no es podien mantenir els estandards de qualitat i serveis que es requereix”.

L’establiment va obrir el 2001. Un un allotjament de 3 estrelles lluminós, còmode i funcional, amb 74 habitacions que es reparteixen en 3 plantes. Tots els dormitoris són exteriors, lluminoses, climatitzades individualment, amb WiFi, minibar, telèfon, escriptori i bany complet. Hi ha habitacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

L'Hotel Terrassa Park
L’Hotel Terrassa Park | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

En els moments àlgids de la crisi sanitària es va ubicar un dispositiu sanitari hospitalari a l’Hotel Terrassa Park. Es tractava d’un recurs de caire territorial que comptava amb un total de 70 habitacions i estava operatiu 7 dies a la setmana durant 24 hores. Va atendre tmajoritàriament a pacients del CST i de l’HUMT.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa