Ulldemolins, Quintilla, Montalbán i Manhoh, presentant els actes del Pride Vallès | L.T.

!--akiadsense-->

El proper dissabte 22 de juliol, la plaça del Progrés de Terrassa acollirà el 2n Pride Vallès. De bon matí i fins entrada la matinada, es podrà gaudir d’una festa que pretén ser alhora entretinguda i divertida però també reivindicativa i pedagògica. “Volem que sigui un dia en què tothom pugui ser ell mateix, sense avergonyir-se’n, sense amagar-se i sentint-se segur”, ha explicat David Quintilla, membre de LGTBi Terrassa, entitat impulsora del Pride a la nostra ciutat.

L’associació busca un Pride “obert a tothom i el màxim d’inclusiu” i que serveixi no sols per passar una bona estona sinó també per “donar a conèixer la comunitat des del respecte i el suport, evitant situacions de rebuig i discriminació, i explicant perquè calen aquest tipus d’esdeveniments”, ha relatat Manhoh, un dels presentadors de la gala musical nocturna, juntament amb l’actriu i cantant Camila Montalbán. També vol convertir-se en un pols d’atracció del comerç i de l’oci, i convertir-se en un referent per tot el Vallès. “Ens agradaria també expandir activitats als pobles de la nostra comarca, especialment als més petits”, ha dit Quintilla.

El canvi d’ubicació, de la plaça Salvador Espriu a la plaça del Progrés es deu a una qüestió principalment d’espai, ja que en l’anterior edició els organitzadors van comprovar com en determinades hores quedava petita. LGTBi Terrassa, amb la col·laboració de voluntaris del Pride Barcelona, han decidit enguany “professionalitzar la festa, sobretot en l’apartat nocturn, amb artistes convidats de renom i amb varietat d’estils i gèneres musicals, perquè tothom s’hi pugui sentir còmode”, recalca Manhoh.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa