MónTerrassa
Terrassa vol diagnosticar la situació de les residències de gent gran
  • CA
Reunió de la comissió de Residències de Terrassa
Reunió de la comissió de Residències de Terrassa | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, i la regidora de Salut, Mónica Polo, s’han reunit aquest divendres amb una delegació de la Comissió per a les Residències Públiques de Terrassa, per parlar de la situació de les residències públiques a la ciutat. La reunió, a la que també ha assistit una representació de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública, ha tingut lloc a la Sala de Presidència.

Durant la reunió, s’ha parlat, a petició de la Comissió, de l’impacte que la Covid-19 ha tingut sobre les residències de la ciutat i de l’estat de les obres que la Generalitat de Catalunya està efectuant a la Residència de Gent Gran Torre Mossèn Homs.

La Comissió per a les Residències Públiques de Terrassa també ha demanat a l’Equip de Govern municipal l’elaboració d’un Pla d’Atenció a la Gent Gran a la ciutat centrat en la situació tant de les residències com de l’atenció domiciliària, i s’ha mostrat disposada a cooperar en la seva elaboració i a treballar conjuntament amb l’Ajuntament per millorar la situació de les residències de gent gran a la ciutat i de l’atenció domiciliària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa