MónTerrassa
Terrassa vol crear un plató de gravació de 5.000 metres quadrats
  • CA

El Parc Audiovisual de Catalunya ofereix gran quantitat d’espais, però no són prou per a la demanda. Els platós estan al límit i amb una ocupació que frega el cent per cent en alguns casos. Des de l’equip de govern s’aposta pel cinema i pel Parc, i es té clar que per avançar i millorar cal un plató molt més gran que els actuals.

En aquest sentit, es tractaria de fer-ne un de nou d’entre 3.000 i 5.000 metres quadrats, i s’està a la recerca de finançament i de “partners”, segons ha pogut saber Món Terrassa. Hi ha diverses ubicacions possibles, perquè hi ha solars municipals al sud del terme municipal. Però sembla que no es va cap aquí, sinó cap a un edifici situat als voltants de l’antic Hospital del Tòrax. Això sí, el govern tampoc descarta el fet d’oferir terrenys i naus en el vessant sud de Terrassa, atès que pot haver-hi productores interessades a disposar d’espais exteriors en moments determinats. En tot cas, seria com un Parc Audiovisual 2 però sempre lligat a l’1.

Des de l’equip de govern, i des de la regidoria que dirigeix Pep Forn, es treballa també en el dibuix d’un centre d’interpretació del cinema i de les activitats que es fan al Parc Audiovisual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa