MónTerrassa
Terrassa fa valdre el poder creador de les dones amb capacitats diverses
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa organitza el proper 5 de desembre la jornada “Dones diverses… com a creadores”, amb l’objectiu de posar en valor les aportacions de les dones amb capacitats diverses en diferents àmbits professionals i socials, i contribuir a la seva visibilització a la resta de ciutadania i col·lectius professionals.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa amb el suport de la fundació ECOM, s’emmarca en la commemoració del Dia internacional de les persones amb capacitats diverses (3 de desembre). A través de diferents taules rodones, conferències i tallers, la jornada del dia 5 posarà en valor les aportacions socials, professionals i culturals més rellevants de dones amb capacitats diverses de Terrassa i d’arreu de Catalunya, amb l’objectiu de reconèixer les dones com a creadores actives i difondre experiències inspiradores i de referència per a més dones de la ciutat.

La jornada tindrà lloc a la Fundació Goel (av. de Béjar, 299) de 9 a 14.15 h. La regidora de Capacitats Diverses, Lluïsa Melgares, donarà la benvinguda a les persones assistents i tot seguit hi haurà la conferència “Ser Dona, fer de dona i arribar a ser dona”, a càrrec de Laura Vidaña, terapeuta ocupacional de l’EUIT, i Montserrat Pulido, qui complementarà la xerrada exposant la seva pròpia experiència vital. A continuació hi haurà una taula rodona amb el títol “Dones diverses, aportacions diverses”, en què participaran la nedadora paralímpica Sarai Gascón; la pintora Kelly Arrontes; Marta i Maria Lluïsa Magaña, coautores del llibre “La Xocolatina”; Gemma Roig, treballadora del sector serveis i actriu amateur; i la logopeda i escriptora Pepita Cedillo. La jornada inclourà també tallers de diferents disciplines impartits per dones.

Podeu consultar el programa complet a https://www.terrassa.cat/jornada-dones-diverses

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa