MónTerrassa
Terrassa, en el top 15 de les ciutats amb més infidels de l’Estat
  • CA

Terrassa torna a ser un cop més en el top 15 d eles ciutats amb més infidels de l’Estat espanyol. Segons la plataforma de cites extramatrimonials Ashley Madison, entre les ciutats que posseeixen un major nombre d’inscrits a aquesta xarxa hi ha els terrassencs, els quals aquest 2021 han guanyat una posició i se situen en la posició 14, respecte a l’any passat (15). Es tracta d’una plataforma majoritàriament utilitzada per persones, 90 per cent homes, amb parella estable que busquen aventures sexuals fora de la parella.

Catalunya encapçalada amb escreix el mapa de les ciutats més “calentes” de la península. Un any més, el municipi amb més inscrits en funció del nombre d’habitants és la capital del Bages, Manresa. Però enguany, en segona posició no s’hi troba Barcelona, sinó Lleó. En tercer lloc, això sí, hi ha els barcelonins.

A Sabadell es disparen els infidels

Tanmateix, qui més ha sorprès ha estat Sabadell, que comparat amb l’any anterior hi ha hagut una revolució entre els seus ciutadans. Ha estat qui ha protagonitzat l’escalada més impressionant. Fins a vuit llocs ha avançat, col·locant-se entre el top 5. En la quarta posició s’hi troba Granada.

El director europeu d’Ashley Madison, Christoph Kraemer, ha manifestat a RAC1, que “cada cop més, tant en les relacions acordades com amb les relacions secretes, els espanyols, i particularment els catalans, busquen alguna cosa més del que ofereix la monogàmia tradicional”.

Aquest és el mapa que el portal ha creat per cridar l’atenció i perquè els seus inscrits sàpiguen aquest estiu on poden anar a buscar persones casades que volen tenir una aventura:

Què és Ashley Madison?

És una aplicació de cites per a casats que, segons diuen, tenen 70 milions d’usuaris arreu del món. Està present a mig centenar de països. L’any 2015 van patir un atac informàtic que va deixar al descobert dades sobre l’ús de la plataforma.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anomimo a juny 19, 2022 | 17:38
    Anomimo juny 19, 2022 | 17:38
    Claro solo faltaba esto en terrassa ?????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa