MónTerrassa
Terrassa tindrà 287 punts de venta de llibres i roses per al Sant Jordi
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través de diferents àrees i serveis municipals, ha organitzat un ampli programa d’activitats per celebrar a la ciutat la Diada de Sant Jordi el proper dilluns, 23 d’abril. Enguany, el fet que la Diada es celebri en dilluns fa que moltes activitats ja s’hagin iniciat dissabte i s’allarguin fins al dilluns 23. La Diada d’enguany s’espera multitudinària, amb un total de 287 parades de venda de llibres i de roses instal·lades arreu de la ciutat i un conjunt d’activitats organitzades pel consistori i per diferents entitats ciutadanes.

Els actes més destacats de la Diada de Sant Jordi seran la Ballada de Bastoners i l’exhibició castellera, amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Terrassa, a la plaça Vella, a les 18.45 i a les 19.30 h, respectivament.

L’Ajuntament ha autoritzat enguany un total de 287 punts de venda, una més que l’any passat. De les parades autoritzades, 169 seran de roses, 31 de llibres i les 87 restants seran mixtes (llibres i roses). Per ubicació, la majoria es concentren al Centre i la Rambla d’Ègara, destacant punts tradicionals com la plaça Vella (19), l’eix carrer Major – Portal de Sant Roc (16), el Raval de Montserrat (27) i la Rambla d’Ègara (26). També hi haurà parades a espais com la plaça del Progrés (10) o el carrer de la Font Vella (9). Fora d’aquesta zona, els llocs amb una major concentració de parades es donarà a les vies principals, com el Passeig del Vint-i-dos de Juliol, la rambla de Francesc Macià, les avingudes de l’Abat Marcet, Barcelona o Béjar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa