MónTerrassa
Terrassa, el tercer municipi amb més sol·licituds al Servei de Primera Acollida

En els primers sis mesos del 2019 s’han tramitat Expedients iniciats 5.897 5.897 noves sol∙licituds de persones que volen obtenir el Certificat de Primera Acollida, ja sigui cursant la formació que ofereix el Servei de Primera Acollida en tres mòduls o bé acreditant‐ Certificats emesos 1.947 4.019 ne els coneixements. Aquesta xifra suposa un increment del 200% respecte al primer semestre del 2018. Paral∙lelament s’han signat 558 certificats de primera acollida, 5,5 cops més que en el mateix període de l’any anterior.

Els sol∙licitants estan encapçalats pel col∙lectiu marroquí, seguit del colombià i l’hondureny, tots ells amb més de 450 sol∙licitants durant el primer semestre del 2019. La proporció entre homes i dones està molt equilibrada i destaquen les persones de 30 a 44 anys.

Taula amb les nacionalitats sol·licitants del Servei de Primera Acollida
Taula amb les nacionalitats sol·licitants del Servei de Primera Acollida | Gencat

!--akiadsense-->

Pel que fa al territori, les sol∙licituds han estat tramitades per 106 ens locals encapçalats per l’Ajuntament de Lleida (19,6%), l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat (5,1%) i el consell comarcal del Baix Empordà, amb un 4,5% de les sol∙licituds. Dels 558 certificats de primera acollida emesos, el 13,8% han estat signats per l’Ajuntament de Terrassa, seguit de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat (5,9%)i l’Ajuntament de Badalona, que ha signat un 4,5% dels certificats.

Rànquing amb les sol·licituds i certificats del Servei de Primera Acollida
Rànquing amb les sol·licituds i certificats del Servei de Primera Acollida | Gencat

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa