MónTerrassa
Terrassa s’il·lumina pel Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral
  • CA

El divendres 5, a les 19:30 h es durà a terme un acte organitzat pel Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis i l’Ajuntament de Terrassa per celebrar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, donant veu i visibilitat a aquest col·lectiu de persones.

L’acte començarà amb la benvinguda del regidor de Capacitats Diverses, Adriàn Sànchez. Després un usuari/a del centre de Paràlisi Cerebral, introduirà un dels temes tractats aquest any: la sexoafectivitat en persones amb paràlisi cerebral. Hi haurà la projecció d’un petit vídeo i seguidament la presidenta del patronat de Prodis, la senyora Maise Balcells, llegirà el manifest escrit per ASPACE (Confederació espanyola de Paràlisi Cerebral) i traduït per la FEPCCAT (Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars) que parla de la paràlisi cerebral als entorns rurals.

Per acabar un petit grup de persones del Centre de Paràlisi Cerebral faran una actuació musical amb el suport tecnològic d’un Beamz que culminarà amb l’encesa de llums a la façana de l’Ajuntament de Terrassa amb els colors blaus i taronges promoguts pel moviment ASPACE per donar visibilitat a les persones amb paràlisi cerebral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa