MónTerrassa
Terrassa sense murs reclama tolerància 0 davant l’islamòfobia i el racisme
  • CA
Pintada a la mesquita de ca n’Anglada | Terrassa sense murs

!--akiadsense-->

El passat 29 de maig Terrassa es va llevar amb pintades racistes i islamòfobes a la mesquita de Ca n’Anglada. L’edifici se situa a la plaça de Catalunya. Terrassa sense murs fa sentir la seva veu i afirma que no és un fet aïllat, i recorda que fa unes setmanes Can Palet va patir un acte similar. A més, explica que l’organització Democràcia Nacional ha muntat parades per repartir publicitat feixista “on s’ataca clarament a una part de la població, gaudint del seu dret a la llibertat d’expressió, però vulnerant els drets de la resta de la ciutadania”.

Des del col·lectiu Terrassa Sense Murs “volem denunciar aquests actes racistes, ja que creiem que és intolerable la vulneració de drets i de llibertats i els atacs constants que pateixen les persones migrades a la nostre ciutat, i la indiferència que aquests desperten als mitjans de comunicació i als debats públics i polítics.

Exigim que des de l’administració local es respongui a aquests actes, s’eliminin immediatament els símbols feixistes i racistes dels nostres carrers i places i no s’autoritzin més actes on s’hi difonen missatges contra els drets humans. A més, animem a la ciutadania a reflexionar sobre aquests fets, ja que responen a una ideologia cada vegada més viva a la nostre ciutat que es basa en el discurs de la por i a l’estratègia política de buscar culpables a la situació de crisi, per tal de mantenir el sistema de dominació social actual.

Defensem la llibertat de culte de les persones que viuen a Terrassa, així com la convivència entre les persones de diferents origens que vivim a la ciutat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa