MónTerrassa
Terrassa s’endú 120 mil euros d’un Segon Premi de la Loteria Nacional
  • CA

Gran alegria a la ciutat de Terrassa després que hi hagi caigut un total de 120 mil euros de la Loteria Nacional. El número premiat ha estat 14157, corresponent al segon premi del sorteig d’aquest dissabte dia 31 de juliol, segons informa en un comunicat Loterías y Apuestas del Estado.

Com sol passar, es desconeix la identitat de les persones guanyadores, però de ben segur que estaran contentes amb el pessic que els ha tocat. Ara, sí que se sap que les butlletes -un total de 10 dècims- han estat venudes a l’administració de loteria número 23 de Terrassa, ubicada al centre comercial Carrefour Montserrat (al carrer Extremadura, al costat del camp municipal del CP San Cristóbal). Cada butlleta premiada li correspon un premi de 12 mil euros.

Aquesta administració, anomenada La Bona Sort, és una de les habituals a l’hora de repartir premis, tant en els sorteig ordinaris de la Loteria Nacional com en els extraordinaris de Nadal o el Niño.

Ben repartida la sort

El 2n premi de la Loteria Nacional ha estat molt repartit (fins a 21 llocs diferents han distribuït dècims premiats). Tot i així, a Catalunya només ha tocat a l’administració de Terrassa. Sí que en el 1r premi del sorteig d’aquest dissabte, corresponent al número 46128, hi ha una altra administració catalana agraciada. En aquest cas es troba ubicada a la localitat vallesana de Lliçà de Vall. El reintegrament és: 8, 3 i 7.

El pròxim sorteig important tindrà lloc el dia 4 d’agost, dijous, el qual constarà de l’emissió de sis sèries de 100 mil bitllets cadascun, a 30 euros el bitllet, dividit en dècims de 3 euros. En total, es distribuiran premis 2,4 milions d’euros. Un primer premi de 300 mil euros per sèrie i un Segon Premi de 60 mil euros per sèrie.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa