MónTerrassa
Terrassa se suma a 1a Cursa Solidària d’En Bici Sense Edat
  • CA
Membres de la iniciativa solidària En bici sense edat
Membres de la iniciativa solidària En bici sense edat a Terrassa | En bici sense edat

!--akiadsense-->

La Gran Pedalada: 1a Cursa Solidària d’En Bici Sense Edat contra la soledat no volguda. Aquesta activitat tindrà a lloc a Barcelona, Sant Just Desvern i Terrassa aquest cap de setmana. A Terrassa compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i és possible gràcies a la col·laboració de l’associació Bici Terrassa Club (BiTer) i de Biciclot.

Des de l’entitat En Bici sense edat es vol sensibilitzar la societat sobre aquest aspecte de la realitat de moltes persones grans. D’altra banda, es vol incentivar els participants a fer alguna activitat saludable a l’aire lliure i, gràcies a la solidaritat col·lectiva, poder obtenir recursos econòmics que es destinaran a oferir major quantitat de passejades amb les quals es podrà arribar cada vegada a més persones en risc d’exclusió. Amb motiu de la situació de la Covid-19, aquesta 1a edició de la Gran Pedalada se celebrarà virtualment.

Des de les 10 h del dissabte 13 de març i fins a les 22 h del diumenge 14 de març, les persones participants podran fer de manera individual l’activitat que més els agradi (anar amb bici, caminar, córrer) i compartir l’experiència de manera col·lectiva. Els i les participants poden triar entre dues modalitats de recorregut lliure durant el període de la carrera: 1 km a peu o 5 km corrent o en bicicleta, registrant-se a través d’una aplicació esportiva de descàrrega gratuïta.

Totes aquelles persones interessades en participar-hi, ho han de fer a través del següent enllaç: https://www.rockthesport.com/es/evento/la-gran-pedalada-.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa