MónTerrassa
Terrassa representarà Espanya al campionat del món Vex Robotics
  • CA

Terrassa serà la representant d’Espanya a la final internacional Vex Robotics Competition. Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la final a nivell estatal a l’Escola d’Enginyeria Barcelona Est (EEBE) i tres equips de l’escola Vedruna Vall van obtenir el passi per formar part del Campionat del Món que tindrà lloc a la ciutat de Dallas, a l’estat de Texas, a principis del mes de maig. Dos dels grups formats per estudiants de secundària i batxillerat van proclamar-se campions en les categories Robot Skills Champion i Tournament Champion. I a més a més, un tercer equip va aconseguir rebre una invitació extra com a Premi a l’excel·lència.

Campions de l’Excelencia categoria High | Vedruna Vall

La final estatal ha comptat amb la participació de quatre equips de Barcelona, 2 de Sant Adrià del Besòs, 12 de Terrassa (tots ells vinculats a la Vedruna directament), 9 de Girona, 3 de Palafrugell i 12 d’Andorra la Vella. La VEX Robotics Competition és la competició de robòtica educativa d’àmbit internacional més important del món que ofereix als joves una oportunitat per acostar-se de manera lúdica i educativa a la tecnologia i l’enginyeria. Els estudiants, amb l’orientació d’un mentor, han de construir un robot innovador que superi un repte. Així, aprenen i demostren la seva capacitat de resolució de problemes, alhora que desenvolupen competències personals.

Aquesta competició ofereix als estudiants de primària, secundària i universitaris (dividits per categories segons la seva edat) desafiaments emocionants i oberts de projectes d’investigació i robòtica que milloren les seves habilitats de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM) a través de la pràctica i posant-se a prova a mesura que els estudiants aprenen habilitats per tota la vida com el treball en equip, lideratge, comunicacions i més.

Equip que ha rebut el 3r premi d’excelencia de la VEX Robotics | Vedruna Vall

Des de Vex Spain han donat a conèixer els guanyadors en totes les categories:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa