MónTerrassa
Terrassa rep el Premi VETS per les accions a favor del benestar animal
  • CA

Terrassa ha estat reconeguda amb el Premi VETS gràcies a les diferents accions que ha dut a terme a favor del benestar animal. La segona edició d’aquest certamen, organitzat pel Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), va premiar la regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Terrassa, liderada per Noel Duque, en la categoria “Millor iniciativa pública”. Va ser un premi exaequo amb l’Ajuntament de Sabadell.

El jurat ha valorat especialment la tasca que s’ha fet des del Consistori “a favor dels animals, així com la conservació dels ecosistemes i el medi ambient“. En aquest sentit, s’ha posat com a exemple, la pintada de petjades en zones d’alt indici d’atropellament i circulació d’animals; també la campanya d’acollida temporal d’animals que es troben al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics en període de fred i la campanya de recollida d’abrics per als animals del CAADT; però també la Festa dels Animals, que enguany ha celebrat la seva segona edició.

especials de color verd llimona per a gats i gossos de Terrasssa/DAP

“Els premis són una arma de doble tall i no tapen tot allò que encara està per fer. El més important és estar en pau amb el que s’està fent i amb tot allò que encara no ha arribat a ser la regidoria de Benestar Animal. Tenim encara grans reptes per endavant”, ha manifestat el regidor, que ha volgut agrair el reconeixement, perquè “és un orgull recollir un premi que reconeix els avenços que la nostra ciutat està fent en benestar animal, de la mà del col·legi de veterninaris”, i ha volgut fer extensiu el premi a “cadascuna de les entitats i persones animalistes de Terrassa i del món. Perquè per recollir, cal sembrar. Seguim avançant, a tot arreu i en tots els aspectes, des de l’amor i el respecte a tots els éssers”, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa