Els Reds aconsegueixen una gran victòria a Vallgorguina

Els Terrassa Reds van aconseguir dissabte una gran victòria a Vallgorguina contra els Mollet Panthers. El resultat final va ser 0 a 35. El partit es presentava complicat per les lesions a l’equip dels Reds i la dinàmica ascendent dels de Mollet. Però tant el plantejament dels entrenadors terrassencs com l’actitud ferma dels jugadors va fer que sortíssim al camp amb ganes d’enviar un clar missatge a tota la lliga.

El primer quart va ser de tanteig. Els molletans es mostraven serens i buscaven errors en la defensa dels Reds per fer la primera anotació. Però es van trobar davant una defensa coordinada per l’entrenadora Jessica López inexpugnable. L’atac dels Reds poc a poca anava agafant força i d’aquesta manera arribava la primera anotació del runingback William de la Cueva. El punt extra era anotat per l’Oriol Ricoma i amb el 0 a 7 s’arribava a la mitja part. La segona part va estar dominada clarament pels Reds en totes les línies.

El quarterback Albert Vila liderava l’atac terrassenc per 4 anotacions mes. 1 pròpia i 3 de la jove promesa del planter de 18 anys Pau Massot. Els punts extres de cada anotació eren realitzats pel xutador Oriol Ricoma. Amb aquesta victòria els Reds encaren el difícil mes de febrer i principis de març amb tres partits a casa contra rivals directes en la lluita per entrar als playoffs: primer Barcelona Bufals, segon Girona Ducs i tercer i en un dels partits sempre mes esperats de la temporada que enfrontarà als Reds amb els Argentona Bocs.

Per la seva part l’equip cadet dels Reds van perdre els dos partits que van jugar dissabte. L’equip terrassenc es un dels equips mes joves de la competició i aquesta temporada aborda la competició amb una clara vocació d’anar agafant experiència. El pròxim dissabte l’equip open de flag jugarà els playoffs per classificar-se per la Final Four de Lliga Catalana a Granollers. En el primer partit jugaran contra els Torredembarra Lizards. Depenen del resultat arribaran els següents emparellaments.