MónTerrassa
Terrassa fa recompte dels sense sostre
  • CA

La nit del 14 al 15 de maig es durà a terme un recompte de persones #sensesostre i que dormen de forma habitual al carrer. L’Ajuntament de Terrassa busca voluntaris i voluntàries per poder-lo dur a terme amb garanties. Aquelles persones interessades poden obtenir més informació al web recompteterrassa.cat

La Comissió de treball del “sensellarisme a Terrassa”, que està formada per l’Ajuntament de Terrassa, a través de Serveis Socials, Foment, Habitatge Terrassa i Policia Municipal i nou entitats més (Aide, Associació Alba, ACAU, Prohabitatge, Càritas, Consorci Sanitari de Terrassa, Creu Roja, Fundació Busquets i Hospital Universitari Mútua de Terrassa) durà a terme un recompte de persones sense sostre i que dormen de forma habitual al carrer.

Els recomptes d’una sola nit tenen el doble objectiu de comptar el nombre de persones que dormen al carrer i detectar nous espais de pernocta a partir d’una prospecció exhaustiva de tot el territori. En el cas de Terrassa, ha de servir per conèixer amb més precisió la realitat de les persones sense llar a la ciutat i, si s’escau, poder millorar els recursos i serveis d’atenció en base a aquesta realitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa