MónTerrassa
Terrassa presenta una guia per protegir la gent gran de maltractaments
  • CA
Taula de presentació de la Guia local per fer front als maltractaments de les persones grans
Taula de presentació de la Guia local per fer front als maltractaments de les persones grans | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida, Teresa Ciurana, i la regidora de Gent Gran, Mónica Polo, han participat aquest dijous a l’acte de presentació de la Guia local per fer front als maltractaments de les persones grans, que ha tingut lloc a la Masia Freixa. A l’acte ha participat també la cap del servei de Suport de programes socials de la Diputació de Barcelona, Iolanda Moragues.

La Guia local per fer front als maltractaments a les persones grans és un document tècnic impulsat per l’Ajuntament de Terrassa amb la participació de la Taula Tècnica contra els Maltractaments a la Gent Gran de Terrassa, que aplega entitats del tercer sector que presten serveis a la gent gran, associacions de gent gran, cossos de seguretat, recursos sanitaris, i diferents serveis i equipaments municipals i de la Generalitat de Catalunya; i que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A la sessió d’aquest dijous s’ha presentat a les entitats i serveis representats a la taula tècnica el resultat del treball fet durant mes d’un any. La redacció de la guia s’inscriu en el procés d’elaboració del Protocol local per fer front als maltractaments de les persones grans, que ha de coordinar les accions de totes les institucions, entitats i serveis públics implicats en aquest àmbit; i que es preveu que estigui enllestit en els propers mesos.

La Masia Freixa ha acollit l'acte de presentació de la guia
La Masia Freixa ha acollit l’acte de presentació de la guia | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa