MónTerrassa
Terrassa podria acollir l’acadèmia i el plató d’Operación Triunfo 2017
  • CA
Operación Triunfo | Gestmusic

!--akiadsense-->

Els rumors s’han disparat. Ja fa uns dies que s’especula que TVE està estudiant el retorn d’Operación Triunfo de cara al mes de setembre. Aquest dilluns, el programa d’Alfons Arús, Arucitys, a 8TV, anava un pas més enllà i avançava que la nova acadèmia dels concursants podria estar ubicada a Terrassa. Al mateix dia, Toni Cruz i Josep Maria Mainat, exproductors executius de Gestmusic, productora d’Operación Triunfo, eren entrevistats a Versió RAC-1 i reconeixien que “existeixen converses avançades amb Televisió Espanyola, volen parlar amb nosaltres per veure com podem canviar el format”.

No obstant, no van pronunciar-se sobre l’ubicació de la nova acadèmia ni a on aniria el plató. Segons recull però el portal Blastingnews, Rocco Steinhauser, un dels encarregats d’entrevistar Mainat i Cruz, afirma que a ell li consta que el plató estarà ubicat a Terrassa. I que si es donen les circumstàncies adequades, el lloc escollit seria el Parc Audiovisual, instal·lacions ja conegudes per Gestmusic perquè en aquí hi han rodat altres programes com El número uno o Insuperables.

De moment però, malgrat que Terrassa és una bona candidata no hi ha res sobre segur. Primer caldrà que es confirmi que Operación Triunfo torna a la petita pantalla i després caldrà veure on es decideix ubicar l’acadèmia i el plató.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: josep a març 15, 2017 | 13:58
    josep març 15, 2017 | 13:58
    aquesta noticia hauria d'estar a la secció de frikis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa