MónTerrassa
Terrassa participa en el I Congrés de la Qualitat de l’Aire
  • CA

Terrassa estarà representada en el I Congrés de la Qualitat de l’Aire, que se celebrarà els dies 24 i el 25 d’octubre a Sabadell. Un dels objectius d’aquest certamen és reflexionar i debatre sobre les estratègies que són necessàries per reduir les emissions a l’entorn urbà, implicar els sectors implicats per adoptar polítiques integrals a favor de la qualitat de l’aire, visibilitzar la gestió que fan les empreses del sector i estudiar les solucions tecnològiques que ofereix actualment el mercat.

El simposi comptarà amb la participació de més de 70 ponents, que assistiran a les ponències programades i a les 24 sessions de treball (estructurades en diversos eixos com són els de salut, emissions, mobilitat, urbanisme, sensibilització, fiscalitat, avaluació i modelització), que es poden consultar a https://www.congresaire.cat.

Dijous, 24 d’octubre, la directora del Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Susi López, participarà en una taula rodona que debatrà sobre “La gestió operativa de les Zones de Baixes Emissions”, per parlar de la implantació que es fa a Terrassa, i que també comptarà amb l’assistència de Maite Fernandez-Armesto, de l’Ajuntament de Barcelona i de Clare Healy, de l’Old Oak and Parc Royal Development Corporation. La sessió serà moderada per Marc Iglesias, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa