MónTerrassa
Terrassa sense murs: “Ha quedat provat que la Mireia no va agredir cap agent”
  • CA
Mireia Comas amb la càmara, als jutjats de Terrassa
Mireia Comas amb la càmara, als jutjats de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest dimecres ha tingut lloc el judici a la D. i Mireia Comas als jutjats de Terrassa. Des de Terrassa Sense Murs ha emès un comunicat en què valora com ha anat el judici, la sentència del qual es donarà a conèixer el pròxim 18 de desembre.

Durant tot el judici els agents de l’autoritat que “havien denunciat a les nostres companyes, han mostrat nombroses contradiccions en les seves declaracions a preguntes de la defensa i de la fiscalia”, manifesten i afegeixen que “tal com ha transcorregut el judici, considerem que ha quedat provat que la D. ocupava el pis creient que ho feia legítimament, ja que havia pagat 700€ a una persona que suposadament li llogava i li va facilitar les claus de l’immoble. No ha quedat acreditat que oferís resistència i que causés cap tipus de dany al pany de l’immoble”.

Pel que fa a la fotoperiodista Mireia Comas afirmen que “ha quedat provat que la Mireia no va agredir a cap agent de l’autoritat i que les lesions que suposadament presentava la mossa d’esquadra serien fruït de la força exercida en la pròpia detenció, després del frec a frec que va originar la discussió”. Terrassa Sense Murs, després d’agraïr la presència de persones i col·lectius a les portes dels jutjats aquest dimecres en suport a les dues acusades, apunta que “esperem que es faci justícia i que les nostres companyes siguin absoltes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa