MónTerrassa
Terrassa manté la Cavalcada de Reis però varia el recorregut

L’Ajuntament de Terrassa té previst mantenir la Cavalcada de Reis per al pròxim dia 5 de gener, tot i que ha decidit variar-ne el recorregut. D’aquesta manera, està previst que Melcior, Gaspar i Baltasar iniciïn la tradicional cavalcada, acompanyats per les carrosses, patges i bandes musicals, a les sis de la tarda des del carrer de Vallhonrat, direcció la Rambla.

Aquest canvi fa que es guanyi espai apte per a seguir la comitiva a la zona sud de la Rambla, al Parc dels Catalans, i permetrà l’esponjament del públic assistent per evitar aglomeracions. La previsió és que la comitiva arribi cap a les 19.45 h al Raval de Montserrat seguint l’itinerari previst: Plaça del Turó de l’Argila; carrer de Vallhonrat; rambla d’Ègara; passeig del 22 de Juliol; carrer del Nord; carrer de la Societat; plaça de la Creu Gran; carrer de la Creu Gran; carrer de Sant Antoni; plaça del Doctor Robert; passeig del Comte d’Ègara; carrer de la Font Vella; plaça Vella; carrer de Gavatxons; plaça de la Font Trobada i Raval de Montserrat.

Organitzada pel Centre Cultural El Social, el govern aposta per continuar endavant amb un dels esdeveniments més importants i esperats de l’any, sobretot per als més petits. Això sí, seguint totes les mesures de seguretat i recomanacions vigents. Hi participaran prop de 200 terrassencs, els quals han estat escollits mitjançant un sorteig. Està previst que tots els patges duguin mascareta i que es facin test d’antígens abans de l’esdeveniment als patges que vagin a les carrosses.

Festa de benvinguda, a la Maurina

Un cop Ses Majestats arribin al Raval de Montserrat, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, lliurarà de manera simbòlica la Clau de la Ciutat als Reis d’Orient. Després dels tradicionals focs d’artifici, l’alcalde convidarà els Reis i el Xiu-Xiu a entrar a l’Ajuntament, on també els rebran la resta de membres del consistori i es donarà per acabada la celebració per donar pas a la nit més màgica de l’any.

Enguany, i si no hi ha canvis d’última hora motivats per la pandèmia, hi haurà també festa de benvinguda. Serà el dimecres al camp municipal de La Maurina. Arribaran en helicòpter, cap a les 16.45h, i seran rebuts in situ per l’alcalde. Està previst que es puguin recollir les darreres cartes per part del patge Xiu Xiu. Hi haurà una actuació musical de Miqui Giménez; tallers infantils a càrrec de les entitats i associacions del Districte 4; i el Ball de Reis dels Bastoners de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa