MónTerrassa
Terrassa il·lumina el Nadal amb ornaments sostenibles

Enguany, a més dels 408 punts de llumrepartits per als eixos comercials de la ciutat, però també en rotondes i a les estacions de FGC cal sumar-hi una nova iniciativa de l’Ajuntament d’apostar per l’ornamentació nadalenca sostenible. Es tracta d’un projecte liderat per l’artista plàstica egarenc Rat Soriano que ha consistit en l’elaboració i posterior muntatge d’elements realitzats amb material reciclat. Per dur a terme aquesta iniciativa, s’ha comptat amb la participació del Grup de Colònies de Ca n’Anglada, el Grup d’esplai La Fàbrica de Can Tusell, la Fundació Privada Maria Auxiliadora de la Maurina.

Al barri de Can Tusell, a la rotonda de l’avinguda Béjar amb la carretera Matadepera s’ha instal·lat un arbre de cinc metres d’alçada construït amb ampolles de plàstic de color verd.

L'arbre gegant amb ampolles de plàstic a la rotonda de Béjar
L’arbre gegant amb ampolles de plàstic a la rotonda de Béjar | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

A Ca n’Anglada, a la plaça de davant la parròquia i del mateix esplai, s’han col·locat diverses figures amb forma d’àngel fetes amb ampolles de plàstic transparent a més d’arbres fets amb ampolles de plàstic verd.

Angeletes col·locats a la plaça del barri de Ca n'Anglada
Angeletes col·locats a la plaça del barri de Ca n’Anglada | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

I, finalment, al barri de la Maurina, en concret al carrer Núria (entre Sant Mateu i Dom Bosco), s’han penjat personatges fets amb paraigües i cames que representen figures d’aquesta època (Papa Noel, camells, els Reis d’Orient…).

Llums de Nadal al barri de la Maurina
Llums de Nadal al barri de la Maurina | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

També s’ha donat continuïtat al projecte Fum-Fum i es tornaran a il·luminar les xemeneies de la Saphil, de la plaça Nova i de la plaça Didó. Amb una nova incorporació: la xemeneia de la plaça Salvador Espriu.

Xemeneia de la plaça Nova il·luminada
Xemeneia de la plaça Nova il·luminada | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix