MónTerrassa
El centre de Terrassa s’omplirà d’activitats i gastronomia vegana

El centre de Terrassa s’omplirà de gastronomia vegana i activitats de cuina vegetal aquest dissabte per les I Jornades Gastronòmiques Veganes. El Raval de Montserrat i la plaça de Salvador Espriu seran els principals espais que, de 10h a 21h, acolliran parades amb productes vegans i de proximitat, un servei de barra, i tallers, xerrades, i mostres de cuina vegetal per a promoure “un estil de vida més saludable, sostenible i respectuós amb el planeta i lliure de crueltat animal“.

La jornada, organitzada per l’Associació Vegana de Catalunya, s’allargarà durant tot el dissabte, dia 29 d’abril, des de les 10:00h i fins les 21:00h. L’objectiu és difondre una alimentació plant-based posant en valor els productes vegans de proximitat, a més de promoure el turisme gastronòmic vegà a través de la seva cultura culinària.

Cartell de les I Jornades Gastronòmiques Vegades a Terrassa | Associació Vegana de Catalunya

Menjar i activitats veganes durant tot el dissabte

Les activitats es dividiran en dos grans espais. Per una banda, al Raval de Montserrat tindrà lloc l”espai market‘, on hi haurà diferents parades amb productes vegans i locals i a la plaça Salvador Espriu es realitzaran diferents activitats, com xerrades, taules rodones o una mostra en directe de cuina vegetal, a més d’un conta contes infantil i música en directe amb Teresa Yanet i el grup de folk pop rock Lisiband. També hi haurà servei de barra amb un menú 100% vegà especial durant tot el dia.

Una de les xerrades serà sobre alimentació vegetal amb Quim Tugas i Mauricio Villa, CEO i director de màrqueting de Tugas Germinats. La taula rodona serà amb Anna Garcia, cofundadora Associació Vegana de Catalunya, i Sara Torra, nutricionista de l’Associació Vegana de Catalunya especialitzada en alimentació vegana i vegetariana; i Àlex Pirla, responsable culinari d’Heura Foods i JLeón, cofundador de l’Associació Vegana de Catalunya, parlaran del futur de la carn vegetal. La mostra en directe de cuina vegetal de manera fàcil anirà a càrrec de JLeón.

Programa d’activitats de les I Jornades Gastronòmiques Vegades a Terrassa | Associació Vegana de Catalunya

Ruta de la tapa vegana al centre de Terrassa

A més, durant la jornada, es podrà gaudir de diferents tapes veganes que han preparat en especial alguns dels establiments de la plaça Salvador Espriu i carrer d’Iscle Soler, el Raval de Montserrat o la plaça Vella.

Ruta de la tapa vegana per les I Jornades Gastronòmiques Veganes a Terrassa | Associació Vegana de Catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa