MónTerrassa
Terrassa garanteix Atenció Domiciliària a 1.850 persones
  • CA
Atenció domiciliària a una persona de Terrassa
Atenció domiciliària a una persona de Terrassa | La Llar Fundació

!--akiadsense-->

Amb motiu de la fase d’Emergència-1 del Pla Municipal d’Emergència i de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol, el Comitè d’Emergència Municipal reunit aquest divendres de manera telemàtica ha acordat en matèria d’Atenció domiciliària (SAD) que l’Ajuntament garanteix el servei a les 1.850 persones que ara mateix estan inscrites i el reforçarà, si cal, per tal de no deixar desatesa cap persona vulnerable.

El Govern municipal, tal i com ja va anunciar dijous, “està absolutament compromès a garantir el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) a totes les persones que el reben, que són 1.850 aproximadament. L’Ajuntament dona la màxima prioritat a la salut i l’atenció a tothom qui ho necessita, i reforçarà el servei per tal que tothom qui ho necessiti tingui accés al SAD”.

A través de Serveis Socials, es farà un seguiment individualitzat de tot aquest col·lectiu i es donaran les instruccions pertinents a les empreses que gestionen el servei, a les quals ahir se’ls va garantir la seva continuïtat, que implica la continuitat laboral de les persones que actualment hi treballen. Per atendre qualsevol consulta de les persones i famílies que formen part d’aquest col·lectiu, a més dels contactes habituals, es determina que se centralitzin al telèfon 010, el qual les transmetrà immediatament a Serveis Socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa