MónTerrassa
Terrassa fa en un any 46 accions per a persones amb capacitats diverses
  • CA

El Pla local d’Atenció a les Capacitats Diverses i a l’Accessibilitat 2016-2020, de l’Ajuntament de Terrassa ha complert el seu primer any d’execució amb un grau d’assoliment del 40%. Durant l’any 2016 s’han treballat 65 del total de les 112 accions contemplades al Pla que va ser aprovat el mes de febrer de l’any passat. D’aquestes, se n’han completat 46, 30 de les quals eren prioritzades per les entitats representades a la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat.

Destaquen accions com les sinèrgies amb el servei de Turisme de l’Ajuntament, amb la incorporació de Terrassa com a destí accessible dins el territori català; el treball de millora de l’accessibilitat de les estacions de FGC; la inclusió d’informació sobre el grau d’accessibilitat física de més de 200 serveis i equipaments municipals al portal web de l’Ajuntament; i l’adaptació per a persones amb discapacitat auditiva de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la plaça Didó, amb la instal·lació d’un bucle magnètic i atenció en llengua de signes catalana en diferents franges horàries.

Per a la regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís, “estem avançant pel bon camí, però encara queda molta feina per fer per assolir una ciutat plenament inclusiva i accessible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa