MónTerrassa
Terrassa estrena estovalles i gots reutilitzables per promocionar la ciutat

Els terrassencs i terrassenques veuran dos nous productes amb marca ‘Terrassa’ pels bars i restaurants de la ciutat: Unes estovalles de paper i un got reutilitzable. El Gremi Empresarial D’Hostaleria de Terrassa i Comarca ha presentat aquest matí aquests dos productes, que serviran per promocionar Terrassa, “fer turisme i fer ciutat” durant la Festa Major d’enguany, ha exposat el president del Gremi, Xavier Gómez, durant la presentació dels productes aquest matí a la Masia Freixa, on també hi ha participat el regidor Pep Forn i l’il·lustrador i dissenyador Martí Có.

“Una bona manera de promocionar-te és repassar els principals elements que ressalten la ciutat mentre esperes que et portin el plat a la taula”, ha expressat Forn. L’il·lustrador Martí Có ha exposat que ha estat complicat posar en unes estovalles petites tot el que representa Terrassa a nivell cultural, arquitectònic i humà, però “s’ha buscat la manera de fer uns dibuixos significatius i atractius perquè vingui de gust visitar Terrassa”.

Així doncs, a les estovalles de paper s’hi poden veure els principals atractius de la ciutat: La Masia Freixa, la Seu d’Ègara, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el mNACTEC, el Festival de Jazz, la xemeneia de la Bòbila Almirall, l’hoquei i els Minyons, Castellers, i cultura popular.

Presentació de les noves estovalles de paper i gots reutilitzables. A la pantalla, la imatge del got | Laura Gómez

Pel que fa al got, es tracta d’un vas de 500 centilitres de plàstic dur reutilitzable. A l’envàs, on s’hi pot veure la marca turística ‘Terrassa’ i la sanefa oficial de la marca, el pot demanar qualsevol persona física, així com empreses. Gómez exposa que cada local pot decidir, però el gremi ha establert un cost estimat d’1€ per cada unitat.

Unes estovalles i un got per utilitzar en qualsevol esdeveniment

El Gremi d’Hostaleria ha dut a terme aquesta iniciativa amb la participació de l’Ajuntament, qui ha finançat el disseny. De fet, el disseny del got ja estava fet quan es va presentar la marca turística ‘Terrassa’. És un disseny neutre que es pot fer servir en altres ocasions, com la Fira Modernista, Carnestoltes o Cap d’Any. En aquest sentit, Forn ha exposat que la intenció és que aquests dos productes s’utilitzin no només per la Festa Major, sinó per qualsevol altre moment de l’any o en esdeveniments importants. Fins ara, s’han demanat fins a 20.000 gots i 10.000 estovalles.

Presentació de les noves estovalles de paper i gots reutilitzables | Laura Gómez

Galetes en forma d’stick per promocionar el Mundial d’Hoquei femení

A part del got i les estovalles, també s’ha dut a terme una altra iniciaitva amb el Gremi d’Hostaleria i el Gremi de Flequers i Pastissers per promocionat el Mundial d’Hoquei femení. Quan un client demani un cafè, els bars i restaurant serviran unes galetes amb forma d’stick, una activitat que s’emmarca dins de la Terrassa Gastronòmica. “Treballem amb aquesta mentalitat en tot moment perquè la gent que ens visiti tingui una bona experiència de la ciutat”, conclou Forn.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a juny 23, 2022 | 13:50
    Joan juny 23, 2022 | 13:50
    A l’envàs, on s’hi pot veure la marca turística ‘Terrassa’ i la sanefa oficial de la marca, el pot demanar qualsevol persona física, així com empreses.” Sembla una molt bona iniciativa i me n’alegro que es pot demanar, però l’article no ens ajuda a saber COM. Algú em pot aclarir això? Gràcies.

Nou comentari

Comparteix