MónTerrassa
Terrassa escurça el temps d’espera dels semàfors per als vianants
  • CA

El Govern de Terrassa, entre les mesures per facilitar la circulació de persones a la via pública mantenint les distàncies de seguretat que les autoritats recomanen, ha decidit reduir el temps d’espera per a vianants en alguns semàfors de la ciutat. L’objectiu principal d’aquesta mesura, és evitar que grups de persones es concentrin als passos de vianants regulats.

Aprofitant la reducció del trànsit als carrers de la ciutat, provocada principalment per les restriccions associades a la gestió de la pandèmia, s’ha decidit escurçar els cicles semafòrics per tal reduir el temps d’espera de vianants i vehicles en aquests punts de la ciutat. Inicialment, aquesta modificació realitzada pel servei de Mobilitat, ha modificat els cicles semafòrics dels carrers Arquímedes i Galileu, reduint-los de 90 a 60 segons. La mateixa reducció s’ha aplicat en alguns semàfors de la Rambla d’Ègara i de la Carretera de Montcada.

Des de l’Ajuntament s’estudia ara aplicar aquesta mesura als cicles semafòrics de les principals avingudes de la ciutat, passant de 90 segons a 75 o 60, segons el cas. Amb aquesta mesura, escurçant els temps d’espera, s’aconseguirà reduir tant el nombre de persones que es poden concentrar a l’hora de travessar un pas de vianants, com els temps d’espera dels vehicles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa