MónTerrassa
Terrassa escampa el desig de pau amb el vídeo de la campanya de Nadal
  • CA

Terrassa estrena el vídeo de la campanya de Nadal d’enguany, on els protagonistes son els desitjos dels terrassencs i les terrassenques: salut, amor, diners, viatjar, o que s’acabi la guerra. El vídeo vol contribuir a fer arribar l’esperit nadalenc a tots els racons de la ciutat i transmetre un missatge de pau, en línia amb el lema de la campanya ‘La Pau, el nostre desig per Nadal’.

El vídeo es va publicar ahir a la nit al canal de Youtube de l’Ajuntament de Terrassa: “Amb l’estrena d’aquest vídeo convidem a tota la ciutadania a viure aquestes festes amb la Pau i la Solidaritat com a valors per a que Terrassa brilli més que mai i que el món sigui una mica millor”, va anunciar l’alcalde de la ciutat Jordi Ballart a les xarxes socials.

Quins son els desitjos dels terrassencs i les terrassenques?

“Hem fet una pregunta a la gent de Terrassa, una pregunta aparentment fàcil”, es pot llegir a l’inici. Durant gairebé tres minuts, cada persona transmet el seu desig. Tots son senzills: Salut, amor, retrobar-se amb amistats, felicitats per les persones del voltant, diners, aprovar totes les assignatures de la carrera, eradicar la fam al món o que s’acabi la guerra. Entre les persones que responen la pregunta, hi apareixen algunes cares conegudes, com el cantant terrassenc Miki Núñez, acompanyat de la seva parella Sara Roy. Aquest desitja “que aquest any als meus avis no els faci mal res”.

Un vídeo gravat arreu de al ciutat

El vídeo està gravat a diferents punts de Terrassa. Hi apareix la Fira de Sant Llúcia a la Plaça Vella, la plaça de Primer de Maig, la Masia Freixa, la pista de gel a la plaça Nova, el Raval de Montserrat, entre altres, i va acompanyat d’imatges de les llums de Nadal d’enguany i els diferents ornaments que il·luminen els districtes del municipi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa