MónTerrassa
Terrassa distingit amb el segell InfoParticipa 2017
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha estat distingit amb el segell InfoParticipa 2017 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El laboratori atorga aquesta certificació als webs municipals que publiquen una informació que facilita que la ciutadania tingui coneixement sobre els representants polítics del municipi, com es gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació té al seu abast.

El segell constitueix una marca de qualitat que dóna garantia de confiança i credibilitat a la ciutadania. La Universitat Autònoma de Barcelona va lliurar per primera vegada els segells InfoParticipa l’any 2013 amb l’objectiu d’incentivar les bones pràctiques en matèria de comunicació pública, per tal de contribuir a què les administracions públiques esdevinguin fonts d’informació actualitzada, útil i rigorosa. L’Ajuntament de Terrassa ha obtingut la certificació en totes les edicions. En aquesta ocasió, el Consistori ha millorat la puntuació de l’any passat i es situa al 98,08% sobre 100, en una avaluació de 52 indicadors que abasten les àrees més rellevants de la informació que els ens locals han d’oferir a la ciutadania, segons la llei de Transparència. Només els municipis amb millor puntuació en l’avaluació obtenen aquest distintiu.

L’acte de lliurament dels segells InfoParticipa 2017 tindrà lloc el proper dimecres, 25 d’abril al rectorat de la UAB. El regidor de Transparència, Javier García, recollirà la distinció obtinguda per l’Ajuntament de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa