MónTerrassa
Terrassa crearà un espai virtual dedicat a la salut emocional

Terrassa crearà un espai virtual per informar i fomentar una bona salut emocional. Aquest és el nou pas marcat dins del Pla de Promoció de la Salut Emocional i que aquest dijous, 18 de novembre, la regidora de Salut de l’Ajuntament de Terrassa, Mónica Polo, i el diputat delegat de Salut pública i consum de la Diputació de Barcelona, Jesús Naharro, han donat a conèixer dins de l’acte de presentació dels resultats de les dues primeres fases.

Aquest projecte, que ha comptat amb el suport des de la Diputació (ja que es vol exportar a la resta de municipis de la província), va iniciar-se el setembre de 2018. En una primera fase, va consistir en realitzar treballs d’anàlisi i prospecció sobre el benestar emocional a la ciutat (especialment dirigit al col·lectiu d’infants i joves), així com en la constitució de diferents grups de treball en quatre grans eixos sectorials: salut, educació, joventut i comunitat.

Un any i mig més tard, a inicis del 2020, arribava el moment d’elaborar un document marc del Pla amb tota la informació que s’havia recollit en la diagnosi a partir dels resultats obtinguts i un Pla en el qual s’hi havien de fixar les línies d’actuació prioritàries i consensuades en els diferents grups de treball, Tanmateix, la irrupció de la crisi sanitària va deixar en stand by el desenvolupament d’aquest document.

Ara, aquest mes de novembre, s’ha decidit reprendre la feina feta i fer un pas endavant per garantir que tot el treball realitzat no hagi estat en va. D’aquesta manera, la nova fase en què s’entra és en el compromís de crear un espai virtual que contingut tota la informació, recursos i material educatiu i preventiu, amb la idea que posar-lo a disposició de tota la ciutadania. A més, també cal dissenyar les futures intervencions basades en les propostes d’accions que recull el pla.

Presentació del Pla salut emocional a Terrassa | Rafel Casanovas BCF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa