MónTerrassa
Terrassa col·labora en l’enviament d’ajuda humanitària a Gaza
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del conveni subscrit amb l’ONG Farmamundi, participa en el contingent d’ajuda a la població de la franja de Gaza després dels darrers incidents en què gairebé un centenar de persones han mort i més de vuit mil han resultat ferides en enfrontaments entre manifestants palestins i l’exèrcit israelià. L’acció humanitària coordinada per Farmamundi subministrarà medicaments essencials i paquets nutricionals, i intensificarà l’assistència sanitària a gairebé mil persones, la majoria d’elles infants i dones.

Aquesta acció es realitza gràcies a la participació de Terrassa en el Fons d’Ajuda Humanitària i d’Emergències, que rep les aportacions de diverses institucions i empreses, i on la nostra ciutat hi és present des de fa anys gràcies al conveni subscrit per a accions d’ajuda humanitària.

A la franja de Gaza viuen 1,6 milions de persones, dels quals 1,2 milions són refugiats i refugiades de Palestina, segons dades de l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats de Palestina (UNRWA, en les seves sigles en anglès). Els anys de conflicte i el bloqueig han deixat al 80% de la població dependent de l’ajuda internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa