MónTerrassa
Terrassa FC, San Cristóbal i amics reten homenatge al Celes jugant a futbol
  • CA

Terrassa FC, CP San Cristóbal i amics reten un homenatge al Celes, i ho fan de la manera que més li hagués agradat a ell, jugant un partit de futbol. El León ens va deixar el 29 de gener de 2022. Aquest Diumenge 20 de Març, se li farà un homenatge al Camp del San Cristóbal, a partir de les 9 del matí. Consistirà en un triangular. Entre els veterans del San Cristóbal, del Terrassa FC. Olímpic Egara i un equips d’Amics amb els que ell jugava. L’entrada serà totalment gratuïta, perquè a tothom que li vagi bé i vulgui, pugui passar a viure uns bonics moments. Després per qui vulgui i pugui hi haurà un dinar a l’Hotel Don Cándido, a partir de les dues, on es pot anar sol o acompanyat.

Un home de futbol disposat sempre a ajudar

Celestino Jaime, o com li deia tothom, el Celes. Se’l va endur la pandèmia, aquesta maleïda. Era un “bon vivant” en el millor dels sentits de l’expressió, algú amb capacitat de lideratge, algú disposat sempre a ajudar i a participar. Era un home que deixava empremta on anava. Un terrassenc, un català, una persona culta capaç de dialogar sobre qualsevol tema. Un constructor que apostava per la qualitat, per cuidar els detalls, per escoltar les peticions dels clients. Era un apassionat del menjar, i de la gastronomia en general, i no hi havia cosa que el fes més feliç que romandre en una taula envoltat de la seva gent, dels seus clients. Un apassionat del futbol que va oferir els seus coneixements de forma desinteressada al Terrassa FC i al CP San Cristóbal, a joves i a veterans. Una persona culta, un col·leccionista d’aparells antics, un home que tenia un autèntic museu a la seva estimada masia del Bages.

Com escrivia al seu mur de Facebook: “Soc el millor, el més guapo i el més bo… segons ma mare”. O com diu el Miki Romagosa, el Miki de la Ràdio: “Sempre era capaç de veure la part positiva de les coses. De fer un acudit d’un vídeo d’animals. De fer-nos passar el malestar de tot un dia. Era més com explicava les coses que la cosa en sí que explicava”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mar a març 15, 2022 | 15:03
    Mar març 15, 2022 | 15:03
    Hola hay personas qué se lo merecen por su forma de ser y ayudar a los demás con ♥️ Un detalle para el equipo qué jugastes y CPSant Cristóbal yCF Terrassa. Te lo mereces

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa